16.09.2023 г., 22:16 ч.

*** 

  Поезия
110 0 0

 

Зъбите стиснали въздуха, 
захапка близка до счупване.
А устните изсъхнало пукнати
мълвят в земетръса - обичам те.  

 

Два юмрука стената раздрусаха, 
две петна в белотата останаха.
А муха нарисува във въздуха,
кръг - венец над главите на двамата.

 

И мухата петно я направиха,
и вратата се затвори след сблъсъка.
Сетно сбогом с верижно подрънкване,
като огън сред зима по мръкнало.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??