17 ene 2012, 19:31

* * * 

  Poesía
351 0 0

Когато обичаш някого, би направил всичко за него.

Би направил неща, които не можеш да обясниш,

би отпратил луната, би затъмнил слънцето.

Когато обичаш някого,

би отрекъл истината, би повярвал в лъжа

и за момент ще повярваш,

че наистина можеш да полетиш.

Но самотните ти нощи започват едва,

когато обичаш някого.

Когато обичаш някого, го усещаш дълбоко в себе си

и нищо не може да промени чувствата ти.

Когато обичаш някого - когато се нуждаеш от някого.

Когато обичаш някого.

Когато обичаш някого, би пожертвал

всичко което имаш,

без да се замислиш.

Ще рискуваш всичко - без значение какво ще се случи.

Когато обичаш някого,

би отпратил луната, би затъмнил слънцето.

Когато обичаш някого...

© Джовани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??