Когато обичаш някого, би направил всичко за него.
Би направил неща, които не можеш да обясниш,
би отпратил луната, би затъмнил слънцето.
Когато обичаш някого,
би отрекъл истината, би повярвал в лъжа
и за момент ще повярваш,
че наистина можеш да полетиш.
Но самотните ти нощи започват едва,
когато обичаш някого.
Когато обичаш някого, го усещаш дълбоко в себе си
и нищо не може да промени чувствата ти.
Когато обичаш някого - когато се нуждаеш от някого.
Когато обичаш някого.
Когато обичаш някого, би пожертвал
всичко което имаш,
без да се замислиш.
Ще рискуваш всичко - без значение какво ще се случи.
Когато обичаш някого,
би отпратил луната, би затъмнил слънцето.
Когато обичаш някого...
© Джовани All rights reserved.