10 jul 2023, 19:25

Ад и Рай 

  Poesía » Filosófica
183 0 0

Къде е раят на земята,

да се преместя, сал за ден

да си изпълня и мечтата

все пак съм от Адама ген.

 

Защото аз в ада си живея вечно

макар да има и добри страни

и даже да си кажа честно

харесва ми когато завали.

 

Харесва ми когато сутрин рано

изгрее слънцето от юг

и виждаш, как живота плавно

събужда се от сън със звук.

 

От птици, хора и коли

безценна глъчка е в ада

а почне ли и да вали

неистова природна радост пада.

 

Харесва ми да си живея в ада,

но искам сал за ден

да поживея и в рая

пък после пак на ада в плен.

© Hristo Hristov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??