30 nov 2007, 17:34

* * * 

  Poesía » Del paisaje
759 0 2
 

Пореден сблъсък! Ежедневна война.

 Денят постепенно напира и гони нощта.

Лъч, още един, сноп, вече са два.

Слънцето търпеливо подава глава.

 

Цветни реки източния хоризонт обливат.

Жадни очите ми красота отпиват.

Бъбриви птички събитието коментират.

Пробудени всички за новия ден репетират.

 

Ето, армията златиста цял  кръг е вече

и с равномерна крачка  из небето се завтече.

Утро! Прекрасно! Нов шанс за всеки

да извърви своя път, да проправи нови пътеки.

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Утро! Прекрасно! Нов шанс за всеки
    да извърви своя път, да проправи нови пътеки." - ПРЕЛЕСТ!!!

    Красив стих си сътворила!
    Поздрав!
  • По пролетно красиво!Събужда желание за животПоздравления!
Propuestas
: ??:??