~&~~ Aдамас ~~&~
( душата ми в ръцете ти...)
издишани думи - 26 юни 2010 г
ЦЕНАТА Е ПОГУБВАЩО ВИСОКА...
ЗА ДА МЕ ИМА МЕНЕ...
ТИ ОСТАНА ТАМ
И ГЛЕДАШ В ОБЛАЦИ ДЪЛБОКИ...
~ Моят Път на Ангел САМ...~
Небето призрачно
Напомня...
Небето в тъмносиньо
ПАК ГОВОРИ ми...
~&~~
И пак сълзите пълнят езерце в ръцете...
И пак надничаш зад сърцето ми...
И пак МЕ ДИШАШ в спомени...
И пак обръщаш лист след лист
В МЪЛЧАНИЕ - Стенание
И чукаш във Прозорец от небето Чист...
ПЛАХ!!!
И ПЛАЧЕШ С МЕН!!!
И късаш в страх верига - дреха
Сковала тялото ти ТАМ...
Умираш с мен
Във всеки слаб мой час...
Безмълвно виещ...
Стенещ...
Дамиан!
АДАМАС!
~&~~
Вървим във пътища обрулени...
Ти ТАМ...
Аз Тук.
Мъж в Печал...
Останал САМ...
За да ме има мене - дишаща Амброзиана
И да се науча днес да бягам...
В Пътя свой...
Без страх да съм - Лиана...
Увила в думи Чувства и Съдби...
И чиста да съм, като таз сълза...
Дето в Езеро Тя стана
В дланите ти - топла плът
И Дом вековен,
Помнещ дни
На минало незабравимо...
На детска глъч и бурен смях - игрив...
ДАМИАН!
Мой Властник!
НЕСЛОМИМ!
НЕСЪКРУШИМ!
Вървиш над Пътя ми
в Небе...
А То напомня ми...
Че да ме има мене...
Ти подари ми своите криле...
АДАМАС, мой мили!!!
За да мога с тях...
Голото си тяло да завивам,
Защото тръгнах в своя Път
Без дреха...
САМО ПО ДУША...
( тихо изридано...
Л-Е)
© Л-Е Todos los derechos reservados