15 jul 2008, 9:40

Adams by JOOP 

  Poesía » Versos blancos
453 0 8
как мислиш
мога ли всеки път да намирам изхода
надписът винаги свети в зелено
е... не можахме да потанцуваме
другият път
по пръстите ми остана парфюма ти
сладкогорчивия вкус на текила
и дъх на целувки
трудно ли е
Малка моя Малка моя
всеки път да приютяваш косите ми
в прегръдка
и да мълчиш безцелно в мрака
когато нося спомените на
самотните изречения в очите си
и галя безумния залез
трудно ли е
да те моля да оставиш сълзите ми да светят
и без да очакваш пристигане
просто да чакаш
когато топлината на ръцете ти
запомня всяка извивка на нощта
и ме превръщаш в истина
другият път ще танцуваме
Малка моя
изходът свети винаги в зелено над вратата
към Ада

© Зорница Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??