21 nov 2011, 15:32

Адиос, любов! 

  Poesía » De amor
2455 0 51

Хайде, тръгвай, любов! Прав ти път и адиос!

Че отдавна болиш. И душиш ме до синьо.

Аз ти дадох ръка- ти отхапа до лакът.

И ранена сега, продължавам нататък.

Беше огън-любов! А сега е студено.

Май препихме със теб. Но е пито-платено.

Беше сляпа, любов! Тръгваш днес едноока...

Не, не плача за теб! Нещо влезе в окото ми...

 

 

 

© Валерия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??