Аз трябва много да съм ти сърдит!
Да съм избягал, страдащ и ядосан.
Да моля в някой друг да заболиш
и него да превърнеш в просяк...
Ала не съм. Крещи ми тишината.
Без теб научих се на самота.
И спрях да чакам любовта ти.
Живея, знаеш - на адрес "Душа".
И днес те няма. Нищо, че си близо.
Ще мине този ден и утре също,
а времето за обич се изнизва
и никога за нас не ще се връща...
Аз трябва много да съм ти обиден!
Да спра от мъката да те усещам,
макар, че глупавото ми сърце умира -
"Душата" е на улица "Надежда"...
Стихопат.
Danny Diester
© Данаил Антонов Todos los derechos reservados