17 jun 2008, 21:57

Адът 

  Poesía
478 0 1
Тишината се прокрадва между
пръстите ми,
промъква се, за да открадне
последната топлина от твоето докосване,
след едно безконечно отсъствие
и едно меркантилно пропадане...
...

... късно е...
като вдовица аз съм ограбена
от своята болна амбиция...
стоя на пода забравена,
не плача,
аз пестя сълзите си,
със сигурност ще ми потрябват...

за някой ден,
когато пред вратите
изправя се на Ада...

© Никол Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??