Jun 17, 2008, 9:57 PM

Адът 

  Poetry
474 0 1
Тишината се прокрадва между
пръстите ми,
промъква се, за да открадне
последната топлина от твоето докосване,
след едно безконечно отсъствие
и едно меркантилно пропадане...
...

... късно е...
като вдовица аз съм ограбена
от своята болна амбиция...
стоя на пода забравена,
не плача,
аз пестя сълзите си,
със сигурност ще ми потрябват...

за някой ден,
когато пред вратите
изправя се на Ада...

© Никол All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??