1 jun 2011, 11:28

Агитфриз повреме на к(и)риз(а) 

  Poesía » Civil
477 0 2

Ти още  махаш от висока трибуна,

докато минаваме пред теб по-малки

и от зрънца ориз.

С очи те "целуваме" ние, жалките,

горещо ни става в душите,

докато антифризно киризиш ни.

 

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??