Устните пият горчивия вкус на лъжата!!!
Измамата пари жестоко сърцето ми...
и пепел остана дълбоко в душата,
да топли разбития спомен до ранни зори!!!
А болката - агония горчива,
бичува ме със своя вик,
пришпорва ме в нощта парлива,
да диря огън да ме изгори...
Смърт зловеща - утеха сладка си ми ти...
© Деси Инджева Todos los derechos reservados