26 oct 2017, 0:21

Ах, Жената ... 

  Poesía
326 1 0

 

 

 

 

 

Не питам друг има ли до теб.
Това дори не ме интересува.
Нека има. Така е редно –
сама не бива да кукуваш...

Стига ми, че съществуваш,
че денем срещам те навред,
нощем да мога да те сънувам
толкова не моя и не чужда...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??