26.10.2017 г., 0:21 ч.

Ах, Жената ... 

  Поезия
320 1 0

 

 

 

 

 

Не питам друг има ли до теб.
Това дори не ме интересува.
Нека има. Така е редно –
сама не бива да кукуваш...

Стига ми, че съществуваш,
че денем срещам те навред,
нощем да мога да те сънувам
толкова не моя и не чужда...

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??