25 may 2013, 11:58

Ах, каква синева 

  Poesía
568 0 0
Омръзна ми от вашето ''Обичам те!''
Копнея да живея в самота.
Да полетя докъдето ми се диша...

Ах, каква, ах, каква синева!

Писна ми да ме разпъвате с(ъс) чувства!
Искам само себе си до мен.
Мога да ви чуя как ме викате...
Но оглушавам на момента... Не!

Няма пак да ме запратите в(ъв) огъня.
Нито ти, нито той, нито кой да е.
Молещи, отчаяни, оглозгани...
Приберете си любовите от мен!

Изпихте до дъната им очите ми.
Изгубих светлината си от вас...

А аз желая просто да си тичам,
влюбена във себе си под нежна синева!

 
 

© ТтТтТтТтТ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??