30 abr 2010, 14:12

Ах ти.... 

  Poesía » De amor
887 0 6

 

 

 

 

 

Ах  ти....

 

Радва  ме  твоята усмивка

и очите,

които истински  искрят.

Всеки  жест 

премерен  без  разливка

затуй,  всички днес 

те  богoтворят.

Щастлива  да  си 

туй  ти  е  награда

за  всеки  ден,

който  ти  изстрада.

На  мен  смехът  ти  е  утеха

независимо,че  далеч  от  мен 

те  взеха.

Прекрасен  ден 

ти  аз  желая

всеки  миг 

да  те  обичам 

не  се  мая.

Страсто  искам 

твоите  целувки

вплетени 

с хиляди  милувки.

Разкошна  си 

Фейо  тъй  желана

уханието  твое,

мечтая  да  прихвана.

Ще  бъда  щедър 

с  обич  всеки  час

любовта  безмерна

да  се  настани  при  нас!

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??