Не мога да понасям прости хора!...
Пък те се пръкнали под път, над път!...
Не се научил още да говори,
държи се сякаш негов е светът!...
Един такъв на светофара днеска
бибитка ми и гледа на верев...
Бе, ти на мен ли ще ми търсиш сметка?...
Ай, сиктир!...Дремя, щото ми е кеф!...
На заден го "целунах" много леко...
Остана без мигач и десен фар...
Аланкоолу, не си познал човека!...
За невъзпитаните имам цяр!...
Пред катаджията ми бичи стойки!
Бе, той на мен ли ще ми вика "он"?!?...
Ченгето пише... Този аз го бройкам
и тихичко му шепна: "Ей, галфон!..."
От простотии вече ми омръзна!...
А уж в Европа сме! Направо - срам!...
Такива като тоз навред ще плъзнат
и името ни ще окалят, знам!...
© Роберт Todos los derechos reservados