Aкаунт в живота ще си правя,
та белким ме запомни със добро.
Стандартна процедура зная,
парола, име и клеймо...
Но има и условие с звездичка,
опишете случващото се във сричка.
Дали пък подпис ще поиска?...
Регистрация...
Оторизация...
Попада под инфлация.
Губи ориентация.
Кратка деформация.
Силна кулминация.
Нужна интеграция.
Забързана нотация.
После девалвация.
И във тази нация.
Тя - еманципация.
Следва левитация.
И логичното за мойта регистрация -
кастрация със грация...
Акаунтът се оказва неуспешен,
потребителското име е заето.
Животът явно не е никак лесен,
писмото си остана - не прието...
Тогава ще пробвам така...
Задавам се с ротация.
На таз организация.
Кратка флуктуация.
Спомен за сензация.
Няма пунктуация.
Днес е демокрация.
Каква легализация?
Сякаш няма деградация.
Осъзнай се - ориентация...
Администраторът казва - "Ех, жалко"
не стигна ви толкова малко...
Напрягам сетивата уморени...
Ще мисля мигом нови теореми.
Мозък - ексхумация.
Мисли - координация.
Чувства - окупация.
Няма гравитация.
Усет - ти си в акция.
Вихриш се в абстракция.
Чакаш я транзакция...
Регистрацията е успешна.
Вашият акаунт е активиран.
Сега животът чака ви на среща,
защо пък подпис не поиска?...
© Валери Янев Todos los derechos reservados
Като акаунта!