17.04.2008 г., 11:29 ч.

Акаунт в живота:)) 

  Поезия » Хумористична
1346 0 17
 

Aкаунт в живота ще си правя,

та белким ме запомни със добро.

Стандартна процедура зная,

парола, име и клеймо...

 

Но има и условие с звездичка,

опишете случващото се във сричка.

Дали пък подпис ще поиска?...

 

Регистрация...

Оторизация...

Попада под инфлация.

Губи ориентация.

Кратка деформация.

Силна кулминация.

Нужна интеграция.

Забързана нотация.

После девалвация.

И във тази нация.

Тя - еманципация.

Следва левитация.

И логичното за мойта регистрация -

кастрация със грация...

 

Акаунтът се оказва неуспешен,

потребителското име е заето.

Животът явно не е никак лесен,

писмото си остана - не прието...

 

Тогава ще пробвам така...

 

Задавам се с ротация.

На таз организация.

Кратка флуктуация.

Спомен за сензация.

Няма пунктуация.

Днес е демокрация.

Каква легализация?

Сякаш няма деградация.

Осъзнай се - ориентация...

 

Администраторът казва - "Ех, жалко"

не стигна ви толкова малко...

 

Напрягам сетивата уморени...

Ще мисля мигом нови теореми.

 

Мозък - ексхумация.

Мисли - координация.

Чувства - окупация.

Няма гравитация.

Усет - ти си в акция.

Вихриш се в абстракция.

Чакаш я транзакция...

 

Регистрацията е успешна.

Вашият акаунт е активиран.

Сега животът чака ви на среща,

защо пък подпис не поиска?...

© Валери Янев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??