25 ago 2019, 14:51

Ако... 

  Poesía » De amor
530 7 1

Ако беше рана, щях да я лекувам.
Океан да беше, щях да го преплувам.
Позор, ако беше, щях да го изтрия,
даже тъмна тайна – щях да я прикрия.
А пък то е треска, нийде непозната.
Ураган, оголил без милост душата.
Сладка тръпка, дето след греха остава.
Светлина в тъмите, смисъл дето дава.
Като дете чиста, като света стара.
Звездица зелена, път, компас и вяра.
Краткото й име всеки с нежност срича
в хор на херувими: Любов се нарича.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Едно жадувано корабокрушение,в което давещите не се нуждаят от спасение и помощ!
Propuestas
: ??:??