3 dic 2016, 18:31

Ако... 

  Poesía » De amor
874 3 5

Ако днеска се влюбиш във мене,

като в стар и банален романс,

ако искаш ме толкова време,

че от искане губиш баланс,

ако искаш очите ми вперени

в твойте мътно-кафяви очи,

ако искаш ръцете разперени

за прегръдки и нови мечти,

ако можеш до болка стисни ме

и не пускай ме никога ти,

и на обич и страст обречи ме –

нека слеем тела и души.

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??