Ако днеска се влюбиш във мене,
като в стар и банален романс,
ако искаш ме толкова време,
че от искане губиш баланс,
ако искаш очите ми вперени
в твойте мътно-кафяви очи,
ако искаш ръцете разперени
за прегръдки и нови мечти,
ако можеш до болка стисни ме
и не пускай ме никога ти,
и на обич и страст обречи ме –
нека слеем тела и души.
© Яна Всички права запазени