Dec 3, 2016, 6:31 PM

Ако... 

  Poetry » Love
788 3 5

Ако днеска се влюбиш във мене,

като в стар и банален романс,

ако искаш ме толкова време,

че от искане губиш баланс,

ако искаш очите ми вперени

в твойте мътно-кафяви очи,

ако искаш ръцете разперени

за прегръдки и нови мечти,

ако можеш до болка стисни ме

и не пускай ме никога ти,

и на обич и страст обречи ме –

нека слеем тела и души.

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??