Ако птиците се страхуваха да летят!?
Дали на високо щяха гнезда да строят?
Или като къртици под земята
щяха домове да строят.
Ако вълкът не мислеше като единак...
Дали щеше да оцелее в гората!?
А дали щеше без глутница той
да бъде щастлив на земята.
Ако човек престане да бъде такъв...
Дали ще загуби любов и надежда.
И ако сам в самотата си сълзи рониш!?
Дали си самотник или нещастник?
© Ангел Todos los derechos reservados