25 dic 2020, 16:45

Ако бях Ангел 

  Poesía » Otra
426 0 1

Ако бях Ангел, с бели крила,

с Божия сила и мощ,

щях да ида в градове и села

в тихата и свята нощ.

 

Подаръци да дам на млади бизнесмени - 

безлихвени заеми по пет,

да бъдат винаги засмени,

да тласкат Родината напред!

 

На работливите в полето фермери

повече субсидии европейски,

когато работят - земя да трепери,

живот да живеят по бейски!

 

На работниците - бонуси в пари,

с провсъюзите да не маршируват,

с работодателите да са в отношения добри,

до победата над короната да мируват!

 

На нашите, родни политици

по една голяма лъжица,

да видят тия лисици

как се яде от малка паница!

 

Подаръци големи за децата -

най - много те заслужават,

защото те са слънцето в тъмата

за геноцида на тая държава!

 

Честито Рождество Христово Откровенци! Здраве на всички и творчески успехи!

© Никола Яндов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??