Ако бях Ангел, с бели крила,
с Божия сила и мощ,
щях да ида в градове и села
в тихата и свята нощ.
Подаръци да дам на млади бизнесмени -
безлихвени заеми по пет,
да бъдат винаги засмени,
да тласкат Родината напред!
На работливите в полето фермери
повече субсидии европейски,
когато работят - земя да трепери,
живот да живеят по бейски!
На работниците - бонуси в пари,
с провсъюзите да не маршируват,
с работодателите да са в отношения добри,
до победата над короната да мируват!
На нашите, родни политици
по една голяма лъжица,
да видят тия лисици
как се яде от малка паница!
Подаръци големи за децата -
най - много те заслужават,
защото те са слънцето в тъмата
за геноцида на тая държава!
Честито Рождество Христово Откровенци! Здраве на всички и творчески успехи!
© Никола Яндов All rights reserved.