19 ene 2019, 14:01

***Ако бях мъж... 

  Poesía
458 0 3

Ако бях мъж,
щях да се напия
до несвяст
в някоя
самотна вечер.
Щях да тегля по една
на всички самоотлъчили се
от вероизповеданието ми.
Щях да ви кажа, че сте 
кръгли копейки
с кръгли дупки в средата.
Ако бях мъж,
поне щях да знам
какво да правя...

и само разграничителният ми
белег
ме спира.

© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??