Ако целуваше сълзите ми и само тях
и след това целуваше устните ми и само тях.
Ако ме любеше толкова дълго и всеотдайно.
ако ме обичаше в сърцето си трайно,
Ако ме целуваше пак и пак,
ако издържах дълго по мрак,
ако целуваше сълзите ми тях..
Диана Ахмакова
30.11.2022г
© Diana Ahmakova Todos los derechos reservados