30 нояб. 2022 г., 20:02

Ако целуваше сълзите ми 

  Поэзия » Любовная
454 0 0

Ако целуваше сълзите ми и само тях

и след това целуваше устните ми и само тях.

Ако ме любеше толкова дълго и всеотдайно.

ако ме обичаше в сърцето си трайно,

Ако ме целуваше пак и пак,

ако издържах дълго по мрак,

ако целуваше сълзите ми тях..

 

Диана Ахмакова

30.11.2022г

© Diana Ahmakova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??