4 feb 2012, 0:09

Ако имах два живота 

  Poesía » De amor
787 0 0

              АКО ИМАХ ДВА ЖИВОТА

 

Ако имах два живота,

бих отдала единия на любовта.

Да обичам, страдам и копнея,

такава е моята душа.

 

Аз съм жена

и от всички пò съм силна!

От вятъра не се боя,

защото тичам все след него.

 

От слънцето не ме е страх,

защото ме изгаря цяла.

От тъмнината пак не ме е страх,

защото две очи с любов пак ме гледат.

 

Не ме е страх,

защото

по-силна съм 

от всички!

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??