АКО ИМАХ ДВА ЖИВОТА
Ако имах два живота,
бих отдала единия на любовта.
Да обичам, страдам и копнея,
такава е моята душа.
Аз съм жена
и от всички пò съм силна!
От вятъра не се боя,
защото тичам все след него.
От слънцето не ме е страх,
защото ме изгаря цяла.
От тъмнината пак не ме е страх,
защото две очи с любов пак ме гледат.
Не ме е страх,
защото
по-силна съм
от всички!
© Мария Всички права запазени