Ако Мария си обичал
Посветено на всички жени с името Мария
Ако Мария си обичал,
не си напразно в този свят живял.
Ако в Мария си се вричал,
то любовта безкрайна си познал.
Мариите са светло чувство
и сила, и надежда, светлина!
Мариите обичат нежно,
докосват те със своята душа.
Мариите са магнетични
и често омагьосват със очи,
понякога са безразлични,
ако не вярваш в техните мечти.
Ако Мария си обичал
и опознал си нейните черти,
ако в Мария си се вричал,
не можеш в друга да се влюбиш ти.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados