15.08.2023 г., 7:48 ч.

Ако Мария си обичал 

  Поезия » Любовна
185 1 2

     

Ако Мария си обичал

         Посветено на всички жени с името Мария

 

Ако Мария си обичал,

не си напразно в този свят живял.

Ако в Мария си се вричал,

то любовта безкрайна си познал.

 

Мариите са светло чувство

и сила, и надежда, светлина!

Мариите обичат нежно,

докосват те със своята душа.

 

Мариите са магнетични

и често омагьосват със очи,

понякога са безразлични,

ако не вярваш в техните мечти.

 

Ако Мария си обичал

и опознал си нейните черти,

ако в Мария си се вричал,

не можеш в друга да се влюбиш ти.

                  Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??