30 mar 2011, 14:37

Ако миг дори... 

  Poesía » De amor
930 0 16

Ако миг дори не мога да заплача,

то очите ми - реки пресъхнали -

ще се взират отчаяно в здрача,

в силуети и сенки настръхнали...

 

Ако миг дори не мога да мечтая,

то душата ми - амфора празна -

ще се свива самотна в Безкрая,

безнадеждно, жестоко наказана...

 

Ако миг дори не мога да обичам,

за какво са ми другите мигове?

Ще  живея съвсем символично,

докато Старицата с Косата пристигне...

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??