16 sept 2010, 21:00

Ако можех 

  Poesía » De amor
911 0 2

 

 

Ако можех

 

 

Бих  помолил

сърцето  ми  да  изтръгнат,

на  кол да  го  побият,

за  да видят всички 

как  кърви!

Ако  можех,

бих  го  на  късове   раздробил

и  на  гарваните  дал,

да  го  отнесат

на четири  страни!

Ако  можех,

но  не мога.

Затуй на  теб го  давам

и  с  любов  ми  го  пази!

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Поздрав!!!
  • "Ще го оставя тук,а ти пази го!
    Най-живо е във твоите ръце.
    Щади ме,че съм празна и ранима..
    нали ти дадох моето сърце...".
    Поздрави за стиха
Propuestas
: ??:??