Ако имах силата да сътворя
рай небесен на Земята
и с любов да посадя
стръкче обич във сърцата...
Ако можех и зародиш доброта
аз до него да положа
и душевна чистота
със смирение да вложа...
Сетне нежно да поливам
тези крехки семенца,
за да могат да покълнат
във човешките сърца...
Ако можех да доставя
мир за всички по света...
Щях това и да направя
и спокойно да умра.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Todos los derechos reservados