7 ago 2007, 14:51

Ако не беше ти 

  Poesía
639 0 1
Не бих живяла толкоз сладко,
ако не виждах твоите очи.
Очи, с надежда и любов пропити,
те гледат ме като звезди.

И утрото ми нямаше да бъде тъй добро,
ако не виждах в него твоите ръце,
ръце като вълните морски,
които галят моето лице.

А нощите ми тъй горещи, ах...
щяха ледени да са сега,
ако с целувка страстна ти не беше ме докосвал,
с устни сладки... родени от страстта!...

© Силвия Янкулова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубаво е,че го имаш!
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??