11 jun 2008, 2:06

Ако не те познавах... 

  Poesía » Otra
869 0 1

Ако не те бях срещналa,
не бих моглa, дори да предположа,
колко прекрасен е всъщност животът.
И ако не те бях докосналa,
не бих моглa да знам
как на края ще намеря лиспващата си полoвина
в теб...
В този свят, със страх изпълнен,
истината чиста
виждам само в твоите очи.
Ако не те познавах,
щях да съм жива,
но нямаше да съм цяла...
Толкова съм благодарна за теб!
Щях да преживея този живот
във вечно лутане.
Ако никога не те познавах...
Ако нашето време се изниже прекалено бързо,
ще знам, че най-накрая съм разбрала какво значи да си жив.
И все още сърцето ми пее...
И ако никога не те познавах,
щях да изживея целия си живот,
празен като небето,
без дори да знам защо...

Само ако не те познавах...


© Светослава Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??