Ако някога някой ви каже...
Че всичко в живота, лъжа е!
Погледни го, усмихни се, кажи му...
живея го, зная какво е.
Борба е – и стара, и тежка...
Мъки, сълзи и тъга.
Но въпреки всичко живея
за него и моита мечта.
Има дни в който умирам,
Но също се чувствам и жив.
От хаоса в покоят се впускам!?
От тъгата излизам по силен.
Съдба ли!? Дали е реалност?
Не зная, но тя ме държи извисен.
Да бъда човек ме научи...
човек от любов укрилен.
© Ангел Todos los derechos reservados