27 ene 2006, 20:03

Ако някой ден... 

  Poesía
898 0 6
Ожени се за мен,
след толкова
чакани нощи,
след толкова
сънища будни,
припряно да скръцне
вратата премръзнала,
да се изрони
мракът до дъно,
да изуеш
разкривени обуща,
уморени
от дългото лутане.
Ожени се за мен,
да се налееш
със слънце
като августов ден,
да засияе градината,
натежала
от цвят и от плод.
Ожени се за мен,
ако някой ден
те поискам.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??