10 ene 2024, 18:50  

Ако само... 

  Poesía
159 2 0

Ако само...

Времето не бъде толкова крайно

Ако само...

Любовта в него е нещо безкрайно

 

Ако само...

Трайното като дъжда не изтича

Ако само...

Щастие вместо сълзи да потича

 

Ако само...

Живота не бъде изгубен, ей така – безвъзвратно

Ако само,

Мечтите се сбъдват и сърцата обзети са от обич приятно

 

Ако само...

Любимия не го отнема течение чуждо

Ако само...

Обичам те! – да чуем да бъде единствено нужно

 

Ако само...

© ГФСтоилов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??