Jan 10, 2024, 6:50 PM  

Ако само... 

  Poetry
135 2 0

Ако само...

Времето не бъде толкова крайно

Ако само...

Любовта в него е нещо безкрайно

 

Ако само...

Трайното като дъжда не изтича

Ако само...

Щастие вместо сълзи да потича

 

Ако само...

Живота не бъде изгубен, ей така – безвъзвратно

Ако само,

Мечтите се сбъдват и сърцата обзети са от обич приятно

 

Ако само...

Любимия не го отнема течение чуждо

Ако само...

Обичам те! – да чуем да бъде единствено нужно

 

Ако само...

© ГФСтоилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??