24 sept 2005, 1:05

Ако си жаден,гладен 

  Poesía
898 0 3
Aко си жаден, гладен,
ако премръзнал си от студ.
Ако изгубил си мечтите си.
Ако останал сам във времето,
в пространството-потърсиш мен,
да те даря с мечти и да те стопля.
Ела, аз ще те чакам,
да те даря с мечти
и да превържа раните ти,
душата да нахраня.
Ела, вратата е отворена,
не чукай, просто влез.
Приятел ще ти бъда,
разказвай, аз ще слушам.
Постеля ще застеля
от белите дантели
на мечти и песни
все още неизпети.
Завивка ще ти бъде
моята прегръдка нежна.
Приятел ще ти бъда,
две слова са нужни
да бъде този свят по благ.
Ще ти подам ръка
до теб ще повървя.
Ела,не се плаши
аз мога да нахраня
приятелска душа.


© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Написано е с много чувство. Поздрави!
  • Хубаво е стихото...Ако махнеш някои повторения...ще стане още по-хубаво!Поздравче и успех!
  • Изпълнено с топлота, нежна грижовност, всеотдайност, дано не остане глух. Хареса ми!
Propuestas
: ??:??