18 may 2007, 16:54

Ако си тръгваш... 

  Poesía
757 0 7
Ако си тръгваш,
затвори вратата!
Не очаквам никого...
Лежа на пода.
Дали съм пияна или мъртва,
има ли значение?!
Цялата съм болка...
Няма успокоение...
сълзите стичат се
като капките на водопад.
Ех, как искам да съм като тях!
Бяха хубави времена,
но лудост е - лудост е да мисля за това!

Как можа да си толкова сляп?!
Не разбра ли, че те обичам?!
Обичам те отначало и всецяло...
Как след тебе сърцето ще е цяло?!

© Галя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??