19 ago 2011, 9:44

Ако съществуваше.. 

  Poesía » De amor
757 0 2

Съществуваш ли?

Затварям очи и мисля си в нощта.

Ако да, ще те срещна ли?

Аз тихо свила съм се в ъгъла сама.

Ще ме опознаеш ли?

Срамежлива съм и може би затова

хората не искат да вникнат по-дълбоко в моята душа.

Ще ме обикнеш ли?

Истинска съм, не поредната лъжа,

няма да си тръгна и да те оставя потънал в тъмнина.

Ще ме държиш ли за ръка?

Позволи ми да те хвана и отведа към любовта,

нека заедно намерим радостта.

 

© Ванс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??