Съществуваш ли?
Затварям очи и мисля си в нощта.
Ако да, ще те срещна ли?
Аз тихо свила съм се в ъгъла сама.
Ще ме опознаеш ли?
Срамежлива съм и може би затова
хората не искат да вникнат по-дълбоко в моята душа.
Ще ме обикнеш ли?
Истинска съм, не поредната лъжа,
няма да си тръгна и да те оставя потънал в тъмнина.
Ще ме държиш ли за ръка?
Позволи ми да те хвана и отведа към любовта,
нека заедно намерим радостта.
© Ванс All rights reserved.