6 nov 2022, 11:45

Ако те има 

  Poesía » De amor
679 4 5

Ако те има в моя ден,

тъгата във вързоп ще свия.

Сълзи, изгарящи лицето,

с ръка небрежно ще изтрия.

Ако те има в моя ден,

с теб всеки миг ще е магия.

Ако те има…

Ако те има в моите нощи,

постеля кротка ще ти стана

и на копнежи вездесъщи

безпаметно ще ти пристана.

Ако те има в моите нощи,

ще излекуваш всяка рана.

Ако те има…

Ако те има в моя сън…

живея с него, той ни сбира.

Притихнала в нощта потайна,

душата ми покой намира.

Ако те има в моя сън,

вълшебен звук от стара лира

понявга влюбено вибрира.

 

Ела в деня ми - гълъб бял!

Ела след залез - нощна птица!

В деня от обич озарен,

да бъда твоя гълъбица.

© Златка Чардакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??