2 sept 2004, 18:02

Ако те срещах... 

  Poesía
1188 0 0
Ако те срещах любов без да те търся,
ако те имах без да те искам,
ако обичана бях без да обичам,
ако посрещна те днес
подминала вчера,
ако усетя отново
красивата вечност на полета...
Ами ако се събудя?

© Гери Тушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??