2.09.2004 г., 18:02 ч.

Ако те срещах... 

  Поезия
1181 0 0
Ако те срещах любов без да те търся,
ако те имах без да те искам,
ако обичана бях без да обичам,
ако посрещна те днес
подминала вчера,
ако усетя отново
красивата вечност на полета...
Ами ако се събудя?

© Гери Тушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??